Posno medeno srce
Juce sam ovo napravila!
Yesterday I made this! See picture below!
ADVERTISEMENT
POTREBNO JE:
- 1+1/2 čaša vode (čaša od jogurta),
- 1 čaša šećera,
- 2 i po čaše brašna,
- 8 kašika džema (bilo koji, ja sam od šipuraka),
- 2 kašike meda,
- 2 kašike ulja,
- 1 kašičica cimeta,
- 1 kačišica sode bikarbone,
- 1 prašak za pecivo,
- 1 kašičica mlevenog karanfilića,
- 100 g posne čokolade za kuvanje,
- manja kocka biljnog margarina.
PRIPREMA:
- Sve sastojke, osim cokolade i margarina izmesati,sipati u tepsiju oblozenu pek papirom i peci na 200stepeni oko 30 min.
- Proveriti cackalicom da li je peceno.
- Izvaditi pecen kolac i vreo premazati sa 2 kasike meda.
- Otopiti cokoladu sa kockom margarina i malo ulja pa kad se kolac ohladi preliti ga.
Recept poslala Biljana Nikolić. Pošalji recept
Ovo je moj rezultat!
Dit is mijn resultaat:
Delicious! |
Looks full of calories o what the hell hehe! |
No comments:
Post a Comment