Tuesday, December 1, 2015

Posno medeno srce - Honey hearts!


Posno medeno srce




Juce sam ovo napravila!
Yesterday I made this! See picture below!


Posno medeno srce
ADVERTISEMENT

POTREBNO JE:

  • 1+1/2 čaša vode (čaša od jogurta),
  • 1 čaša šećera,
  • 2 i po čaše brašna,
  • 8 kašika džema (bilo koji, ja sam od šipuraka),
  • 2 kašike meda,
  • 2 kašike ulja,
  • 1 kašičica cimeta,
  • 1 kačišica sode bikarbone,
  • 1 prašak za pecivo,
  • 1 kašičica mlevenog karanfilića,
  • 100 g posne čokolade za kuvanje,
  • manja kocka biljnog margarina.

PRIPREMA:

  1. Sve sastojke, osim cokolade i margarina izmesati,sipati u tepsiju oblozenu pek papirom i peci na 200stepeni oko 30 min.
  2. Proveriti cackalicom da li je peceno.
  3. Izvaditi pecen kolac i vreo premazati sa 2 kasike meda.
  4. Otopiti cokoladu sa kockom margarina i malo ulja pa kad se kolac ohladi preliti ga.
Recept poslala Biljana Nikolić. Pošalji recept 

Ovo je moj rezultat!

Dit is mijn resultaat:
Delicious!

Looks full of calories o what the hell hehe!

No comments:

Post a Comment